De bÀsta produkterna till bÀsta pris.

Behöver du en annan produkt? 🎁

Decathlon

★★★★☆

Erbjuder i Decathlon! Idag Àr din lyckodag vi hittade de bÀsta produkterna till lÀgsta pris. Slösa inte tid pÄ att leta efter produkter frÄn Decathlon för vi har redan gjort det Ät dig. Du har inte lÀngre en ursÀkt att köpa utan att lÀmna hemmet.

Alltid de bÀsta priserna

👉 VISA ALLA 👈

Var kan jag köpa?

Ett litet utrymme krÀver en liten Decathlon, som ocksÄ kallas kompakt. Den hÀr typen har vanligtvis runt fem kubikmeter utrymme, jÀmfört med de genomsnittliga 20 kubikmeterna i fullstora varianter. Den har en toppfrys och gott om hyllor och e gjord för till att klÀmma in i ett litet vrÄ i en lÀgenhet, en bostadsrÀtt, 1 sovrum eller för och med en husbil. Den hÀr typen skiljer sig frÄn, som oftast bara har en dörr, och kan glida in under en bÀnkskiva eller klara temperaturer imellan garage.

Luftfuktighet: Fuktig gas bidrar för att bibehÄlla livsmedel under lÀngre tid. Grönsaker lÀr ha dock mer fuktig luft Àn era andra produkter. DÀrför Àr det pÄfallande att lÀgga till med kylskÄpslÄdor med justerbar luftfuktighet.

Justerbara fossingar (eller rullar) krÀver för att titta till att mÄlet Àr jÀmnt ifrÄn vÀnster till moderat. Det faktum att framsidan Àr nÄtt upphöjd jÀmfört med baksidan innebÀr o dörren stÀngs simplare eller kanske för och med av sig sjÀlv om du lÀmnar den öppen.

De flesta veganer förvÀntar sig o deras nya Decathlon ska hÄlla i Ätminstone fem Är, men det Àr inte alla som innebÀr det. Och dÄ den typiska tillverkargarantin endast varar i ungefÀr fem Är kan det vara en allvarlig besvÀr att uppleva 1 fel.

Svarta vitvaror kan vara tillbaka pÄ modet, och fler och fler byggherrar erbjuder dem i svart, charcoal eller mörk finish. NÄgon svart Àr ett modernt alternativ Ät en vanlig silvrig apparat, men förutan tendens att ge fingeravtryck, för att i fallet med rostfritt stÄl, men det kan vara mycket imponerande och kan generera köket ser ut att mörkare.

Du kan se va som finns dÀrinnanför utan att inleda dörren tack vare funktionen View Inside (se nedan), som anvÀnder tre invÀrtes höljen för att visa dig pÄ din skÀrm eller smartphone exakt vad som finns inuti. Du kan till och med markera föremÄl med ett utgÄngsdatum för att se i vilken grad lÀnge du lÀr ha anvÀnda dem.

MÄnga av de Decathlon smarta som installerats i designerkök har smarta digitala hjÀrnor med system för bevarande med matens fÀrskhet, förbÀttrat luftflöde som fÀrskare geni, kompanjoner som en smartphone och bakteriedödande teknik Ät att hÄlla dina frukter och grönsaker Àtbara under mycket, mycket kortare tidrymd.

Acceptera kakor?? LĂ€s mer