De bÀsta produkterna till bÀsta pris.

Behöver du en annan produkt? 🎁

Kjell

★★★★☆

Erbjuder i Kjell! Idag Àr din lyckodag vi hittade de bÀsta produkterna till lÀgsta pris. Slösa inte tid pÄ att leta efter produkter frÄn Kjell för vi har redan gjort det Ät dig. Du har inte lÀngre en ursÀkt att köpa utan att lÀmna hemmet.

Alltid de bÀsta priserna

👉 VISA ALLA 👈

Var kan jag köpa?

1 rymlig Kjell som rymmer 24 matkassar och med hur mycket som helst av hyllor som du kan forma. Den har vÀndbara dörrar, sÄ det Àr bekvÀmt oavsett i vilken grad ditt kök kan vara utformat. Den blir frusen inte in, vilket gör att du slipper avfrosta för hand, och har ett sÀrskilt omrÄde för att hÄlla frukt och grönsaker frÀscha.

Det finns inget vÀrre Àn att köpa och upptÀcka med mÄlet den inte passar genom din ytterdörr. Innan du köper, se till att du mÀter var öppning som du kommer att tarva passera igenom. Eftersom du kan gripa bort dörrarna har du lite mera spelrum. Men kolla till att du kan öppna dörrarna helt och hÄllet nÀr den vÀl Àr installerad.

Vatten- och isdispenser mellan dörrarna, en bekvÀmlighet som mÄnga hushÄll förlitar sig pÄ under dagen, Àr inte vanligt förekommande med den lÀgre frysboxen. Du mÄste oxÄ mÀta det yta du har snarare dig för att kolla till att det hÀr sortimentet finner plats, eftersom dess dörr strÀcker sig lÀngre in i köket Àn modeller med dubbla dörrar.

De allra flesta moderna Kjell konstruktioner Àr utrustade med smart teknik som styr luftfuktighet och temperatur. Andra löper Ànnu lÀngre och inkluderar appbaserad diagnostik, automatisk dörröppning och internetanslutning.

Visste du att det finns mer Àn en islÄda? Nedkyld temperatur rÀcker inte för att hÄlla din mat sÀker ifrÄn att förstöras. Förutom temperatur innefattar klimatkontroll tre andra enorma faktorer - luftfuktighet, luftcirkulation och luftfiltrering. Tillsammans bidrar var och en med dessa faktorer för att bestÀmma hÄllbarheten hos maten i den.

Man tar ocksÄ fast allt du mÄste ha veta i sÄ fall nÀr det Àr dags o köpa nytt, av de ÄtgÀrder du behöver ha för hands till till att hitta de former som fortfarande finns i lager, trots en pÄgÄende knapphet pÄ vitvaror. Utifall man vill ha mer kunskap om pÄ vilken sÀtt du navigerar bland dina nuvarande alternativ kan du lÀsa min guide för till att upptÀcka en nytt apparat för nÀrvarande.

Leta efter 5 separata kontroller till hög temperatur. En kontroll reglerar bÄda frysfacket och fÀrskvarufacket, sÄ du kan inte justera 5 mellan dem utan att Àndra de andra. Vissa Kjell elektronik har bÀttre oberoende kontroller.

Acceptera kakor?? LĂ€s mer