De bÀsta produkterna till bÀsta pris.

Behöver du en annan produkt? 🎁

Zalando

★★★★☆

Erbjuder i Zalando! Idag Àr din lyckodag vi hittade de bÀsta produkterna till lÀgsta pris. Slösa inte tid pÄ att leta efter produkter frÄn Zalando för vi har redan gjort det Ät dig. Du har inte lÀngre en ursÀkt att köpa utan att lÀmna hemmet.

Alltid de bÀsta priserna

👉 VISA ALLA 👈

Var kan jag köpa?

En del av tekniken i denna Zalando Àr briljant. Man Àlskar de vÀldigt smarta sensorerna pÄ varje hylla; de kÀnner av en temperaturhöjning nÀr nÄgot placeras i dem och pumpar kall gas endast in i det omrÄdet till att kyla maten och hÄlla den frÀschare - pÄ samma gÄng som de tjÀnar energi!

Hyllor kan vara tillverkade utav formgjuten plast eller hÀrdat glas. Vissa hyllor har förhöjda lÀppar eller övriga funktioner som hjÀlper till att förhindra att spilld mjölk eller andra vÀtskor spiller överallt.

Senaste tekniken inom design medför att man helt och hÄllet kastar metall och brukar glas. Nej, de innebÀr inte 1 genomskinligt fönster pÄ insidan, men du har ett generöst utbud av kulörer att vÀlja emellan. Förutom den estetiska aspekten kommer bÀgare inte att framföra fingeravtryck nÀstan lika lÀtt för syftet som glÀnsande rostfritt stÄl och du kan ha diskreta reglage som lyser upp genom glaset i sÄ Àrende nÀr de anvÀnds, men som kan vara i stort sett osynliga i sÄ fall dÄ de vilar. Detta glas innebÀr att fronten kommer att vara helt platt, inte böjd, och de magneter du föredrar kanske inte fastnar, men av vilken anledning skulle du önskan tÀcka en sÄ vacker apparat iaf?

Vatten- och isdispenser mellan dörrarna, en bekvÀmlighet som mÄnga hushÄll förlitar sig pÄ under dagen, Àr inte normalt pÄ en Zalando med bottenfrys. Du mÄste oxÄ mÀta det plats du har framför dig för till att se till den hÀr modellen matchar, eftersom dess dörr strÀcker sig mindre in i köket Àn modeller med dubbla dörrar.

Visste du att det finns mer Àn en islÄda? Kall temperatur rÀcker inte för att hÄlla din mat sÀker frÄn att förstöras. Utöver temperatur innefattar klimatkontroll tre andra stora faktorer - luftfuktighet, luftcirkulation och luftfiltrering. Tillsammans bidrar var och en utav dessa faktorer för att bestÀmma hÄllbarheten bland maten i den.

En fristÄende frys e tre som bara behöver kopplas in i uttaget, sÄ du behöver inte betala för att ngn ska installera den, precis som du skulle göra med en integrerad maskin. En kombifrys e lÀmplig för dessa som har ont om utrymme med tanke pÄ att den lÀtt staplingsbara designen maximerar ytan.

Med en lÀtt tryckknappskondensering kan du fÄ tillgÄng Ät förvaringsutrymmet dörr-i-dörr emellan den övre högra sidan av Zalando, sÄ att du i lugn och ro kan ta de produkter du behöver ofta utan att avbryta kylningen av resten. Om du inte pressar pÄ knappen öppnas den normalt.

Acceptera kakor?? LĂ€s mer